Velikonoční speciál ve Spojce Karlín

Jaro je v plném proudu a s ním přichází i náš sváteční Velikonoční speciál 14.4.-25.4.2025 nebo do vyprodání zásob.
Přijďte si užít velikonoční atmosféru plnou chutí, barev a radosti – v našem stylu.
Náš šéfkuchař Ondřej Panoš připravil speciální velikonoční menu plné čerstvých surovin, bylinek a překvapivých kombinací.
Hlavní chod:
Kroketa z králíka, zelený chřest, brambory Parmentier, koprový creme fraiche, estragon demi-glace 355,-
Dezert v podobě Velikonočního vejce:
Vanilkový mousse s meruňkovou náplní na čokoládovém hnízdě 175,-
Také jako každý rok bude možno zakoupit v restauraci Vaječný likér 0,5l 390,-
Spring is in full swing and with it comes our Easter special 14.4.-25.4.2025 or while stocks last.
Come and enjoy the Easter atmosphere full of flavour, colour and joy – our style.
Our chef Ondřej Panoš has prepared a special Easter menu full of fresh ingredients, herbs and surprising combinations.
Main course:
Rabbit croquette, green asparagus, Parmentier potatoes, dill creme fraiche, tarragon demi-glace 355,-
Dessert in the form of an Easter egg:
Vanilla mousse with apricot filling on a chocolate nest 175,-
Also as every year it will be possible to buy in the restaurant Eggnog 0,5l 390,-