Jaro klepe na dveře a s ním i naše jarní novinky!

Přijďte ochutnat jarní novinky, které si pro vás připravil náš šéfkuchař Ondřej Panoš a jeho tým!
Můžete se těšit například ze snídaní:
– Kváskový chléb, šlehaná vajíčková pomazánka, pažitka, grana padano, nakládaná okurka
-Karamelizovaný french toast, nakládané klementinky, espresso mascarpone, hořká čokoláda
–Vepřový pastrami sandwich, japonský milk bun, sázené vejce, domácí medová hořčice, majonéza, nakládaná okurka
Do večerního menu jsme přidali tyto novinky:
Předkrmy:
Toast se šlehanou ricottou, konfitovaná cherry rajčata, bazalkový olej
Cuketa na ohni, olivová salsa s koprem, feta sýr, slunečnicová semínka, melasa z granátového jablka
Skotské vejce, nduja, majonéza z černého česneku, fenyklový salát s celerem
Hlavní chody:
Grilované špičaté zelí, šlehané tofu, arašídové máslo, med, sojová omáčka, slunečnicová semínka
Ravioli s ricottou, hnědé máslo, šalvěj, lanýžový sýr
Svíčková z bílé tresky, rajčatová salsa vierge, gochujang máslo, šafránové rouille, foccacia
Jehněčí kebab na ohni, tahini jogurt, cibule, nakládaný rybíz, placka na ohni
Dezert:
Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže
Těšíme se na Vaši návštěvu !
REZERVACE: info@spojka-karlin.cz nebo +420 226 203 888
Come and taste the spring novelties prepared for you by our chef Ondřej Panoš with his team!
You can enjoy, for example, breakfast:
Sourdough bread, whipped egg spread, chives, grana padano, pickles
Caramelized French toast, pickled clementines, espresso mascarpone, dark chocolate
Pork pastrami sandwich, Japanese milk bun, poached egg, homemade honey mustard, mayonnaise, pickle
We’ve added these spring new´s to the dinner menu:
Appetizers:
Toast with whipped ricotta, cherry tomato confit, basil oil
Zucchini on fire, olive salsa with dill, feta cheese, sunflower seeds, pomegranate molasses
Scotch egg, nduja, black garlic mayonnaise, fennel salad with celery
Main courses:
Grilled Hispi cabbage, whipped tofu, peanut butter, honey, soy sauce, sunflower seeds
Ravioli with ricotta, brown butter, sage, truffle cheese
White cod loin, tomato salsa vierge, gochujang butter, saffron rouille, foccacia
Grilled lamb kebab, tahini yogurt, onion, pickled currants, fire-roasted flatbread
Dessert:
Creamy rice, vanilla, rhubarb, hazelnuts, basil oil, puffed rice
We look forward to your visit !
RESERVATION: info@spojka-karlin.cz or +420 226 203 888