Jaro klepe na dveře a s ním i naše jarní novinky!


Jaro klepe na dveře a s ním i naše jarní novinky!

Přijďte ochutnat jarní novinky, které si pro vás připravil náš šéfkuchař Ondřej Panoš a jeho tým!

Můžete se těšit například ze snídaní:

Kváskový chléb, šlehaná vajíčková pomazánka, pažitka, grana padano, nakládaná okurka

-Karamelizovaný french toast, nakládané klementinky, espresso mascarpone, hořká čokoláda

Vepřový pastrami sandwich, japonský milk bun, sázené vejce, domácí medová hořčice, majonéza, nakládaná okurka

Do večerního menu jsme přidali tyto novinky:

Předkrmy:

Toast se šlehanou ricottou, konfitovaná cherry rajčata, bazalkový olej

Cuketa na ohni, olivová salsa s koprem, feta sýr, slunečnicová semínka, melasa z granátového jablka

Skotské vejce, nduja, majonéza z černého česneku, fenyklový salát s celerem

Hlavní chody:

Grilované špičaté zelí, šlehané tofu, arašídové máslo, med, sojová omáčka, slunečnicová semínka

Ravioli s ricottou, hnědé máslo, šalvěj, lanýžový sýr

Svíčková z bílé tresky, rajčatová salsa vierge, gochujang máslo, šafránové rouille, foccacia

Jehněčí kebab na ohni, tahini jogurt, cibule, nakládaný rybíz, placka na ohni

Dezert:

Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže

Těšíme se na Vaši návštěvu !

REZERVACE: info@spojka-karlin.cz nebo +420 226 203 888


Come and taste the spring novelties prepared for you by our chef Ondřej Panoš with his team!

You can enjoy, for example, breakfast:

Sourdough bread, whipped egg spread, chives, grana padano, pickles

Caramelized French toast, pickled clementines, espresso mascarpone, dark chocolate

Pork pastrami sandwich, Japanese milk bun, poached egg, homemade honey mustard, mayonnaise, pickle

We’ve added these spring new´s to the dinner menu:

Appetizers:

Toast with whipped ricotta, cherry tomato confit, basil oil

Zucchini on fire, olive salsa with dill, feta cheese, sunflower seeds, pomegranate molasses

Scotch egg, nduja, black garlic mayonnaise, fennel salad with celery

Main courses:

Grilled Hispi cabbage, whipped tofu, peanut butter, honey, soy sauce, sunflower seeds

Ravioli with ricotta, brown butter, sage, truffle cheese

White cod loin, tomato salsa vierge, gochujang butter, saffron rouille, foccacia

Grilled lamb kebab, tahini yogurt, onion, pickled currants, fire-roasted flatbread

Dessert:

Creamy rice, vanilla, rhubarb, hazelnuts, basil oil, puffed rice

We look forward to your visit !

RESERVATION: info@spojka-karlin.cz or +420 226 203 888