Buď Foodie! Restaurant Week 2025


Buď Foodie! Restaurant Week 2025

Restaurant Week 2025 je zpět a Spojka Karlín je hrdou součástí tohoto festivalu! Přijďte ochutnat speciální tříchodové menu za festivalovou cenu. Více informací a rezervace naleznete na oficiálních stránkách Restaurant Weeku:

MENU S MASEM:

Amuse Bouche (kváskový chléb se šlehaným oříškovým máslem)

Předkrm:

Paštika z kachních jater brioška, datlové pyré

A: lepek, vejce, laktóza

Hlavní chod:

Hovězí steak na dřevěném uhlí, bylinkové fazole, chimichurri

A: laktóza

Dezert:

Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže

A: lískové ořechy, laktóza, vejce

VEGETARIÁNSKÉ MENU

Amuse Bouche (kváskový chléb se šlehaným oříškovým máslem)

Předkrm:

Toast s ricottou, konfitovaná cherry rajčata, bazalkový olej

A: lepek, laktóza

Hlavní chod:

Bao bun, smažený halloumi sýr, chilli – honey glaze, limetková majonéza

A: lepek, laktóza, sója, vejce

Dezert:

Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže

A: lískové ořechy, laktóza, vejce