Buď Foodie! Restaurant Week 2025

Restaurant Week 2025 je zpět a Spojka Karlín je hrdou součástí tohoto festivalu! Přijďte ochutnat speciální tříchodové menu za festivalovou cenu. Více informací a rezervace naleznete na oficiálních stránkách Restaurant Weeku:
Amuse Bouche (kváskový chléb se šlehaným oříškovým máslem)
Předkrm:
Paštika z kachních jater brioška, datlové pyré
A: lepek, vejce, laktóza
Hlavní chod:
Hovězí steak na dřevěném uhlí, bylinkové fazole, chimichurri
A: laktóza
Dezert:
Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže
A: lískové ořechy, laktóza, vejce
VEGETARIÁNSKÉ MENU
Amuse Bouche (kváskový chléb se šlehaným oříškovým máslem)
Předkrm:
Toast s ricottou, konfitovaná cherry rajčata, bazalkový olej
A: lepek, laktóza
Hlavní chod:
Bao bun, smažený halloumi sýr, chilli – honey glaze, limetková majonéza
A: lepek, laktóza, sója, vejce
Dezert:
Krémová rýže, vanilka, rebarbora, lískové ořechy, bazalkový olej, pufovaná rýže
A: lískové ořechy, laktóza, vejce