Silvestr ve Spojce 2024✨


Silvestr ve Spojce 2024✨

Oslavte příchod nového roku s námi. Ve Spojce se můžete těšit na sváteční atmosféru, DJ, 3-chodové Silvestrovské menu nebo à la carte menu, připravené šéfkuchařem Ondrou Panošem a jeho zkušeným týmem z výběrových surovin. Menu 17:00-21:30 

S I L V E S T R O V S K É      M E N U

Silvestrovské menu (1000 Kč/os):

Jídla jsou možné podávat i samostatně. Vína nejsou součástí menu.

 

Kachní paštika na domácí briošce, datlové pyré, švestkový sníh 265,-

víno: Riesling Bruno, Karthauserhof, Mosel, Německo   195,-

 

Wellington z dančího hřbetu , kaštanové pyré, zvěřinové demi glace s jalovcem 650,-

víno: Merlot, Chateau Les Charmes Godard, Cotes de Bordeaux 215,-

 

Créme brulee s mandarinkami 255,-

víno: Moscato d´Asti, G. D. Vajra 195,-

 

REZERVACE: info@spojka-karlin.cz nebo +420 226 203 888

 

Otevírací doba přes svátky:
23 – 27. 12. 2024 – zavřeno
28. 12.  – 31. 12. 2024 – 9:00 – 23:00
1. 1. 2025 – 11:00-23:00
od 2. 1. 2025 – 8:00 – 23:00

 

Celebrate the New Year with us. In Spojka you can look forward to a festive atmosphere, a DJ, a 3-course New Year’s Eve menu, or an à la carte menu prepared by chef Ondra Panos and his experienced team from various ingredients. Menu served 17:00-21:30

N E W    Y E A R‘ S    M E N U

New Year’s Eve menu (1000 CZK/person):

The dishes can also be served separately. The wines are not part of the menu.

 

Duck liver paté, homemade brioche, date puree, plum snow 265,-

wine: Riesling Bruno, Karthauserhof, Mosel, Germany 195,-

 

Venison Wellington with chestnut purée, game demi-glace, and juniper

víno: Merlot, Chateau Les Charmes Godard, Cotes de Bordeaux 215,-

 

Créme brulee with mandarins 255,-

wine: Moscato d’Asti, G. D. Vajra 195,-

 

RESERVATION: info@spojka-karlin.cz, +420 226 203 888

Opening hours during holidays:
23 – 27. 12. 2024 – closed
28. 12. – 31. 12. 2024 – 9:00 – 23:00
1. 1. 2025 – 11:00-23:00
from 2. 1. 2025 – 8:00 – 23:00