Letní Pizza Pop-Up
Léto je v plném proudu a pro ty z vás, kteří ještě nejsou na dovolené nebo ji už mají za sebou, přijďte nasát letní atmosféru s dobrým jídlem a pitím. Na naší zahrádce máme nový Pop-Up pizza stánek!
Náš souschef Noam strávil měsíce studiem těsta a výrobou pizzy v Neapoli a Florencii. Pizza je připravována ve speciální peci s kamny na dřevo, které Noam sám štípe 🙂 Pizza má díky tomu krásnou kouřovou příchuť.
P I Z Z A P O P – U P
Menu se mění každý týden, ale nabízíme např.:
- Margherita: sugo, mozzarella, burrata, bazalka, grana padano, olivový olej
- Putanesca: sugo, mozzarella, grana padano, ančovičky, olivy, kapary, cuketa, chilli, bazalka
- Carbonara: mozzarella, uzený sýr, grana padano, pancetta, vejce, čerstvý pepř, olivový olej
- Quattro formaggi: mozzarella, uzený sýr, gorgonzola, parmezán, mandle, šalvěj
- Diavola: sugo, mozzarella, italské salámy, olivy, bazalka, chilli
Přijďte vyzkoušet! Pondělí až pátek během oběda a večeře.
Summer is in full swing and for those of you who are not yet on holiday or are over, come and soak up the summer atmosphere with good food and drink. We have a new Pop-Up pizza stand in our backyard! Our Souschef Noam has spent months studying dough and making pizza in Naples and Florence. The pizza is made from a special oven with a stove that Noam chops his wood. The pizza has a nice smoky flavor.
P I Z Z A P O P – U P
The menu changes every week, but it might look like this:
- Margherita sugo, mozzarella, burrata, basil, grana padano, olive oil
- Putanesca sugo, mozzarella, Grana Padano, anchovies, olives, capers, zucchini, chilli, basil
- Carbonara mozzarella, smoked cheese, grana padano, pancetta, egg, fresh pepper, olive oil
- Quattro formaggi mozzarella, smoked cheese, gorgonzola, parmesan, almonds, sage
- Diavola sugo, mozzarella, Italian salumi, olives, basil, chilli
Come and try it! Monday to Friday through lunch and dinner.