Nové večerní À la carte


Nové večerní À la carte

Máme nové večeře. V hlavní roli je tentokrát náš Sous Chef – Murad, který celé menu sestavil a měsíce připravoval pod vedením šéfkuchaře Ondřeje Panoše.

N O V É    À    L A    C A R T E

Jsme nadšeni, že vám můžeme představit naše nové večerní menu! Po měsících pečlivého výběru a lazení jsme konečně našli dokonalé kombinace chutí, které si zamilujete. Většina pokrmů je připravována na speciálním grilu z Japonska s názvem hibachi. Grilujeme na tropickému dřevu, který dodává jídlům příjemnou uzenou chuť.

Mezi nové speciality patří například:

  • Hovězí tatarák – brioška, majonéza z černého česneku, pufovaná rýže, uzený žloutek
  • Brokolice na ohni – chili crunch, labneh
  • Grilovaná chobotnice – tarhoňa, omáčka romesco, fenykl, pomeranč, mandle
  • Marinovaný losos – gremolata, tapiokový krekr
  • Římský salát – smažené kuřecí stripsy, crumble, grana padano, caesar dressing
  • Špičaté zelí – krém z kešu ořechů, kváskový crumble
  • Grilované kuřecí stehno /Grilované vepřová krkovice z přestíkaletní salát z grilované zeleniny, labneh, placka na ohni, červená cibule
  • 300g Hovězí nízká z čestru – stařená suchým zráním min. 50 dní, oříškové máslo, tymián, česnek (příloha dle vlastního výběru)
  • Padron papričky –  sumac, limetková kůra
  • Zelený chřestgrana padano, kváskový crumble, fermentovaný citron

Nové máme nejen předkrmy, ale také malá jídla. Ty doporučujeme objednat ve více lidech a zkoušet a „sharovat“ se svými blízkými, rodinou nebo kolegy.

Přijďte si užít naše nové večerní menu, které podáváme každý den od 17:00 do 21:30.

Celé menu najdete na našem webu.

Rezervace zase tady.

Těšíme se na vás!

We have new dinners. This time, our Sous Chef Murad is in the spotlight, having crafted and perfected the entire menu over months under the guidance of Executive Chef Ondřej Panoš.

N E W    À    L A    C A R T E

We are thrilled to introduce our new dinner menu! After months of meticulous selection and refinement, we have finally found the perfect combinations of flavors that you will love. Most of the dishes are prepared on a special Japanese grill called hibachi. We grill on tropical wood, which gives the dishes a pleasant smoky flavor.

Some of the new specialties include:

  • Beef Tartare – brioche, black garlic mayonnaise, puffed rice, smoked egg yolk
  • Grilled Broccoli – chili crunch, labneh
  • Grilled Octopus – tarhoňa, romesco sauce, fennel, orange, almonds
  • Marinated Salmon – gremolata, tapioca cracker
  • Romaine Salad – fried chicken strips, crumble, Grana Padano, Caesar dressing
  • Pointed Cabbage – cashew cream, sourdough crumble
  • Grilled Chicken Thigh / Grilled Pork Neck from Czech breed – summer salad with grilled vegetables, labneh, flatbread, red onion
  • 300g Beef Sirloin from Čestr – dry-aged for at least 50 days, nut butter, thyme, garlic (side dish of your choice)
  • Padron Peppers – sumac, lime zest
  • Green Asparagus – Grana Padano, sourdough crumble, fermented lemon

We have new appetizers as well as small dishes. We recommend ordering these in groups to share and enjoy with your loved ones, family, or colleagues.

Come and enjoy our new dinner menu, served daily from 5:00 PM to 9:30 PM.

You can find the entire menu on our website.

Reservations here.

We look forward to seeing you!