#takeaway snídaně a káva
N O V I N K A !
Ve Spojce už vám nebude chybět káva s sebou v papírovém kelímku. Re-kelímek zůstává, ale rozhodli jsme se přidat také kelímek ze 100% rozložitelného materiálu.
Hlavní novinkou je nyní čerstvé, křupavé pečivo viennoiseries. Jedná se o francouzské pečivo z plundrového (překládaného) těsta. Pečivo nám každý den brzy ráno dováží z naší sesterské společnosti Dark Kitchen. Pastry & Bakery Chef Václav Král se umění viennoiseries naučil od Ignacia Ramireze, držitele ocenění za nejlepší máslový croissant ve Španělsku v roce 2021. Věděli jste, že ty nejlepší croissanty se připravují i 48 hodin? My už to víme.
Doporučujeme vám viennoiseries na snídani, a to s čerstvě namletou kávou s sebou, nebo jako sladkou tečku za obědem.
—
You finally won’t miss the takeaway coffee in a paper cup at Spojka. The re-cup remains, but we decided to add a cup made of 100% degradable material.
The main novelty is now the fresh, crispy viennoiseries pastries. These are French pastries made from puff pastry. The pastries are delivered to us early each morning from our sister company, Dark Kitchen. Pastry & Bakery Chef Václav Král learned the art of viennoiseries from Ignacio Ramirez, winner of the award for the best butter croissant in Spain in 2021. Did you know that the best croissants take 48 hours to prepare? We already know.
We recommend viennoiseries for breakfast, with freshly ground coffee to go, or as a sweet spot after lunch.